Productinformatie
Zuid-West Kozijnen
  Disclaimer-Privacy | Algemene voorwaarden | Contact                                                                                                                                                          
Structuurfolie’s           Kleuren
Kleur is een belangrijk visueel aspect. Daarom beidt profel een unieke combinatie  kleuren in generfde structuurfolie aan. Alle kleur-en hout imitatiefolie's worden  steeds aangebracht zowel op de binnenzijde als op de buitenzijde van het profiel. Structuurfolie's zijn UV-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. Hoervoor staat  profelborg! Bovendien zijn profielen met structuurfolie antistatisch en vergen ze een minimum  aan onderhoud.
Bicolor Ieder raamtype is standaard – en zonder meerprijs – verkrijgbaar in een 2- kleurenuitvoering ('bicolor'). Zo kan u ramen en deuren op elke bouwstijl afstemmen. Ook hier stemt de kleur van de scharnieren en raamgrepen overeen met deze van de profielen. Maar ook ‘unicolor’ (binnen en buiten dezelfde kleur) is mogelijk.
Profel doet uitsluitend een beroep op de houtsoorten "meranti" en "afrormosia". Tijdens de voorbehandeling kan u kiezen uit kiefer, teak, noten en wit. Tijdens de afwerking worden die kleuren gecombineerd met eik, afrormosia, rustiek eik, noten of één van de eigen standaard profel-kleuren.
Profel biedt een grote variatie in decoratieve mogelijkheden voor deze  vleugeltypes. Dat wordt ook weerspiegeld in het aantal beschikbare tinten. Al  deze vleugeltypes (en kaderreeksen) zijn beschikbaar in 21 Profel  standaardkleuren. Naast deze reeks van standaardkleuren van Profel is het ook  mogelijk om een andere RAL-kleur te verkrijgen. 
FOTOGALERIE
Kozijnen - Ramen Serre aanbouw Dakkapellen Dakgoten Deuren Kunststof Kunststof Profiel Kunststof Deuren Kunststof Dakgoten Aluminium Aluminium Profiel Aluminium Deuren Hout Decoratief Beslag Veiligheid Kleuren Contactformulier Vraag vrijblijvend offerte
Rolluiken Zonweringen Zonnepanelen
Zuid-West Kozijnen Colijnsplaat Tel. 06 2243 2811 zwkozijnen@zeelandnet.nl KvK nr. 22035503 BTW nr. 8024.59.791.B.01
NIEUW - Zuid-West Solar - NIEUW Kleuren Tip !