Productinformatie
Zuid-West Kozijnen
  Disclaimer-Privacy | Algemene voorwaarden | Contact                                                                                                                                                          
Zonweringen Kunststof Kunststof Profiel Kunststof Deuren Kunststof Dakgoten Aluminium Aluminium Profiel Aluminium Deuren Hout Decoratief Beslag Veiligheid Kleuren Contactformulier Vraag vrijblijvend offerte
Rolluiken Zonweringen Zonnepanelen Zonnetenten Screens klik op afbeelding voor meer informatie

Zonnetenten

U hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en doeken, zo kunt u het zonnescherm perfect in elke bouwstijl integreren. Van halfopen tot volledig gesloten cassetteschermen. Verhoog uw comfort en kies voor een geautomatiseerd systeem. Zorg zo voor een optimale werking.

Veranda zonwering

Genieten van uw veranda, zelfs op warme dagen. daglicht is gezond. Daarom ook dat steeds meer mensen kiezen voor een veranda of een lichtstraat. ’s Zomers kan de temperatuur in deze plaats echter nogal hoog oplopen. Met een veranda zonwering kan dit vermeden worden en kunt u het ganse jaar door genieten van uw veranda. Met behulp van deze zonwering houdt u de temperatuur onder controle en breekt u het felle zonlicht. Door het doek boven het glas worden de zonnestralen geblokkeerd voor ze het glasoppervlak bereiken, daardoor wordt de zonnewarmte grotendeels tegengehouden. Dankzij de ruimte die voorzien is tussen het doek en het glasoppervlak verkrijgt men een constante luchtdoorstroming. Daardoor neemt de warmte van het glasoppervlak af.
Zuid-West Kozijnen Colijnsplaat Tel. 06 2243 2811 zwkozijnen@zeelandnet.nl KvK nr. 22035503 BTW nr. 8024.59.791.B.01
NIEUW - Zuid-West Solar - NIEUW Zonweringen
Tip !